Informasjon

Informasjon

Midlertidig stengt senter

Som mange gjerne allerede har fått med seg, har Bergen Kommune bestemt at alle treningssentre i Bergen må holde stengt til 7.des, grunnet alvorlig smittesituasjon i Bergen.

Vi har selvsagt full forståelse for at det nå må iverksettes omfattende tiltak, men vi opplever det likevel som urettferdig og unødvendig at man stenger ned en bransje, som har innført omfattende og gode smittevernsrutiner, og som har vist at det er trygt å trene på treningssentre.

Spenst Nesttun er arbeidsplassen til mange flotte mennesker, og det er en viktig plass for våre medlemmer. Vi jobber daglig for å skape en god og trygg arena for trening, hvor du kan ta vare på det viktigste du har, helsen din.
Når vi igjen pålegges å stenge, skaper de en unødvendig usikkerhet, for våre medlemmer, og i enda større grad for våre ansatte.

Vi gjør vårt ytterste for å ta vare på både medlemmer og våre ansatte. Ingen ansatte blir derfor permittert selv om treningssenteret er stengt. Vi vil heller gjøre vårt ytterste for å gi deg det beste treningstilbudet vi kan, og håper at nedstengingen denne gang blir kortvarig, og at vi derfor ikke tvinges til å gjøre mer drastiske tiltak. Våre ansatte har gjort en fantastisk jobb i en utfordrende tid, og de fortjener ikke å bli satt i en usikker situasjon enda en gang.

  • Du som medlem har rett til å fryse/ikke betale for perioden senteret er stengt, og vi ber deg i så fall sende epost til nesttun@spenst.no , om du ønsker å benytte deg av dette. Vi håper likevel dere medlemmer viser oss samme gode støtte som vi opplevde når senteret var stengt i vår, og på den måten bidrar til å trygge arbeidsplassen til våre ansatte.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å følge oss på facebook, her blir du daglig oppdatert med treningstilbud og live gruppetreningstimer vi tilbyr gjennom perioden.

Vi tilbyr nå også ekstra oppfølgning til våre medlemmer, hvor du bl.a. kan få tilpasset treningsprogram for hjemme/utetrening og kostholdsplan, kontakt oss i dag på messenger eller epost (kontakt@spenst.no), så avtaler vi tidspunkt for gjennomgang på telefon, epost eller videosamtale.

Uansett lover vi å gjøre vårt ytterste for å gi dere mange gode treningsopplevelser gjennom denne perioden, så håper vi at vi 7 desember kan åpne senteret og ønske dere velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Alle oss på Spenst Nesttun

Spenst Nesttun
Hardangerveien 21
5224 Nesttun
Tlf. 55 70 50 20
E-post nesttun@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern