Informasjon

Informasjon

Oppdatert informasjon om ditt medlemskap

Oppdatert informasjon om ditt medlemskap, gruppetrening ute, kompensasjon m.m.

Myndigheten har nå varslet at treningssentre kan åpne igjen 15. juni, det gleder vi oss stort til!

Videre er det åpnet for gruppetimer utendørs, med inntil 20 deltakere, og vi er allerede godt i gang med mange gøye, varierte og inspirerende utetimer, så her er det bare å hive seg på.
Timene gjennomføres med og uten utstyr, på parkeringsområdene utenfor senteret og tilpasset smittevernsregler.
Les mer her

Øvrig treningstilbud
I tillegg til et stort utvalg gruppetimer ute, kan du som medlem fortsatt benytte vårt online treningstilbud, med 800 online treningsøkter og gruppetimer på nett.
Registrer deg for online trening her

Om du ønsker et personlig tilpasset treningsprogram, for trening hjemme eller ute med enkelt utstyr, kan du sende oss en epost på kontakt@spenst.no, så hjelper vår Personlige Trener Cathrine deg.

Informasjon om ditt medlemskap
Vi setter stor pris på støtten vi har fått fra dere medlemmer i denne utfordrende situasjonen, den har vært avgjørende for å kunne drifte senteret gjennom denne perioden, og for tiden videre.

Kontantstøtte vi har mottatt gjennom kompensasjonsordningen fra myndighetene, dekker ingenting av omsetningstapet vårt, den dekker kun uunngåelige faste kostnader, men langt fra alle kostnadene vi har i den pålagte stengeperioden. Vi får følgelig ikke dekket betydelige løpende driftskostnader og den dekker heller ikke lønn til ansatte , som vi har vært og er avhengige av å ha i arbeid for å betjene og følge opp våre medlemmer, og for å besørge nødvendig drift, gruppetimer og klargjøring/nedvask/desinfisere for å kunne åpne senteret igjen.

Som vi har informert om tidligere, har de medlemmer som har betalt treningsavgift for perioden vi har holdt stengt, rett til følgende kompensasjon;

  1. For stengeperioden i mars, får alle medlemmer godskrevet kr 200,- på kundekontoen sin.
  2. For perioden du har betalt for i april og/eller mai, kan du velge mellom:
    • Gavekort på 2 måneders gratis trening som du kan gi til en venn eller familiemedlem. Du får 1 stk gavekort á 2 mnd gratis trening, pr måned du har betalt for, som senteret har holdt stengt
    • Få kompensert en kostnadsfri periode tilsvarende senteret må holde stengt fra og med 01.04 – 31.05.

For å benytte deg av kompensasjonen, må du fylle ut kompensasjonsskjema.

Skjemaet ligger vedlagt i epost sendt til våre medlemmer i perioden 15 - 18.mai (Nb! Husk å sjekke søppelfilter), eller du kan hente og fylle ut skjema i resepsjon når senteret har åpnet.

Frys

Vi har forståelse for at noen ønsker å fryse medlemskapet sitt i denne perioden, vi tillater derfor frys som følge av stengepålegget inntil senteret åpner igjen.
Om du ønsker at medlemskapet ditt skal fryses, må du sende oss en epost til nesttun@spenst.no
Oppgi i så fall at du ønsker frys pga stengepålegg, og vi legger da medlemskapet ditt i frys.

Vi ønsker igjen å takke for all støtte vi har fått i denne utfordrende og spesielle perioden, det betyr mye for oss, og vi er fast bestemt på å gjøre vårt ytterste for å «betale tilbake» gjennom å gi dere knallgode treningsopplevelser, hyggelige samtaler over en kopp kaffe og gjennom langvarige og gode relasjoner.

Det har vært en lettelse og glede å få begynne med større gruppetimer ute, for å komme i gang med treningen og treffe mange av dere igjen, og selv om ikke været er helt på vår side, har utetreningen vært meget kjærkomment både for medlemmer og ansatte, og en stor suksess!
Det å kunne tilpasse et best mulig treningstilbudet innenfor smittevern regelverket, har vært veldig viktig for oss, for å vise vår takknemlighet overfor dere medlemmer, og det er noe vi har brukt mye tid på, for at det skal bli bra og trygt.

Vi håper derfor at dere også opplever at vi har fulgt dere opp og informert på en god måte, og at treningstilbudet dere har fått har vært til noe hjelp og glede, selv om det ikke kan sammenlignes med vårt vanlige treningstilbud.

Skulle du ha spørsmål om ditt medlemskap, eller andre spørsmål om utetrening, online trening, personlig tilpasset treningsprogram e.l., er det fint om du sender oss en epost til nesttun@spenst.no.
Vi gjør vårt beste for å svare forløpende, men ber om forståelse for at det kan ta litt lenger tid enn normalt pga situasjonen.

Vennlig hilsen alle oss på
Spenst Nesttun

Spenst Nesttun
Totlandsvegen 16A
5224 Nesttun
Tlf. 55 70 50 20
E-post nesttun@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern